MOmMy LiFe

Orang yang bahagia itu akan selalu menyediakan waktu untuk membaca kerana membaca itu sumber hikmah, menyediakan waktu tertawa kerana tertawa itu muziknya jiwa, menyediakan waktu untuk berfikir kerana berfikir itu pokok kemajuan, menyediakan waktu untuk beramal kerana beramal itu pangkal kejayaan, menyediakan waktu untuk bersenda kerana bersenda itu akan membuat muda selalu dan menyediakan waktu beribadat kerana beribadat itu adalah ibu dari segala ketenangan jiwa.

Saturday, April 3, 2010

Dapur Ajaibku

Alhamdulillah...dh siap pun dapur Kyra ni...bayangkan 3 bulan dok kt umah ni tanpa kithen cabinet, bila kawan-kawan nk datang pun cam malu2 je nk bg...yelah umah tak complete lagi....tak suka bila org dtg tgk umah kita tak cantik.
Kyra nk thanks pada my hubby because sponser semua ni...nak harapkan kyra, manalah nak ada duit beribu-ribu ni...Simpanan pun baru nak membusut je... wakakaka
Tapi Kyra tak sempat lagi nak snap gambar dapur ajaib tu...sbb ada benda lg nak touch up...bila semua dh complete baru nk publish...kakak2 pun dh bising bila nak tunjuk gambar dapur nak simpan sampai berkulat ke...hehehee tungguuuuuuuuuuuuuu
Cuma kyra bagi hint2 la...KC tu kyra guna themes merah hitam...rasa2 cantik tak..ahaks!
Nanti bila dh complete Kyra upload gambar kt sini...bye jumpa di lain hariiiiiii

1 Comments:

Blogger iqien said...

Lawanyer dapur...

November 23, 2010 at 11:10 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home