MOmMy LiFe

Orang yang bahagia itu akan selalu menyediakan waktu untuk membaca kerana membaca itu sumber hikmah, menyediakan waktu tertawa kerana tertawa itu muziknya jiwa, menyediakan waktu untuk berfikir kerana berfikir itu pokok kemajuan, menyediakan waktu untuk beramal kerana beramal itu pangkal kejayaan, menyediakan waktu untuk bersenda kerana bersenda itu akan membuat muda selalu dan menyediakan waktu beribadat kerana beribadat itu adalah ibu dari segala ketenangan jiwa.

Monday, May 24, 2010

June is coming

Tak sabar nak masuk bulan jun sbb jun bulan kelahiran kyra...hehehe . Mr hubby pun bz dok risik2 ngan kyra tentang present...bila hubby tanya "nak apa"...uishhh macam2 dah dok terbayang kat kepala n imaginasi...banyak sebenarnye yang kyra nak...emmm mula2 fk ingat nak jam tangan sbb dh 2 thn jam ni tak berganti tp memandangkan jam tgn ESPRIT kyra ni masih elok so cancel. Pehtu kyra dok fk handbag GUESS emmm tp kyra dh byk beg. sume beg duk bergantung je sbb jarang pakai..Kyra ni jenis kalau dh sedap bawak satu2 beg ni so beg tu jelah kyra kerjakan sampailah terkoyak ke, buruk ke baru tukar beg lain pulak..masa p bandung hari tu pun sempat sambar satu beg BURBERRY tp hampeh tak guna pun..simpan jew..hahaha. So kyra pun dah fikir masak2 nak pilih cincin...memandangkan sume cincin kyra dah tak muat, jari kyra dh makin montok.. dr cincin tunang sampailah cincin kawin dah tak bole pakai..huhuhu so kyra pun decide nak CINCIN..dan2 esok tu hubby ajak p survey...uish melompat Kyra bersiap, suka la katakan..hubby ajak p Ampang sbb kt situ ada HABIB JEWEL..sampai kat kedai CIK BIB, kyra pun start la memilih...mak ai bila tgk harga macam tak caya jew, bendanya cenonet jew tapi harga dh lebih sebelah tangan...tp sbb org nak present kyra pedulik apa, janji dapat..hahaha pilih punya pilih, tak satu pun yang berkenan..kyra kalau bole nak yang simple tapi modern gitu..so hubby ajak p JJ maluri sbb kt situ ada CIK POH KONG...nampaknya kat CIK POH KONG ada idaman kalbu, so kyra cakap kt mr hubby" nak yang tu"..hubby pun panggil sale gurl, tolong bungkuskan..HAAAAAAAAAAAAAAA td kata nak survey je, rupanya2 hubby nak beli terus..Oh so sweet, thanks a lots my hubby..love so much...Taraaaa ni cincinnya , shantekkkkk tak...ngeh ngeh

4 Comments:

Blogger KINA said...

macam cincin mak mertua ku la...heheheheeh

May 24, 2010 at 5:53 PM  
Blogger mrS sHaq said...

walawei.... dpt cincin... wei.. biler bday ko ek?? aku pun bulan jun gak.. kekekkeke

May 24, 2010 at 6:06 PM  
Blogger syakira said...

kina: alahai yeke...aku punya taste dh modern rasnya..MIL ko lagi modern rupanya, ingatkan agogo jew..haha


kecik: hubby aku bagi utk besday...aik bulan lahir kita sama erk..aku 15 june..ko?

May 25, 2010 at 1:11 AM  
Blogger cik puan akish said...

op coz canteq dear..hubby bagi...konpem canteq!!!

May 27, 2010 at 12:35 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home