MOmMy LiFe

Orang yang bahagia itu akan selalu menyediakan waktu untuk membaca kerana membaca itu sumber hikmah, menyediakan waktu tertawa kerana tertawa itu muziknya jiwa, menyediakan waktu untuk berfikir kerana berfikir itu pokok kemajuan, menyediakan waktu untuk beramal kerana beramal itu pangkal kejayaan, menyediakan waktu untuk bersenda kerana bersenda itu akan membuat muda selalu dan menyediakan waktu beribadat kerana beribadat itu adalah ibu dari segala ketenangan jiwa.

Monday, June 7, 2010

Ramalan kelahiran ku

Kyra pun lahir bulan JUN..just copy paste from kecik saje..

[][] Berfikiran jauh & berwawasan. - memang jauh smpi tak tecapai dek akalku..

[][] Mudah ditawan kerana sikap baik. - ye kot, kalau org tu wat baik kita pun baik juga

[][] Berperangai lemah lembut. - oh No No..i gengster u

[][] Mudah berubah sikap, perangai, idea dan mood. - memang pun

[][] Idea yang terlalu banyak di kepala. - yup..sbb tu malam2 susah nk tdo asik fk something je

[][] Bersikap sensitif. - yes i agree it..cengeng hubby ku kata

[][] Sukar melakukan sesuatu dengan segera. - salah..kyra suka wat kerja takde tangguh2 sbb tu penah dpt hadiah dr GB krn wat kerja dgn cepat..

[][] Mempunyai pemikiran yang aktif (sentiasa berfikir). - memang betui..duk dlm keta pun asik berfk je, smpi hubby kata selalu asik berangan jew.

[][] Bersikap suka menangguh-nangguh. - SALAH..tp kalau dtg malas bole jd YA.

[][] Bersikap terlalu memilih & mahukan yang terbaik. - sudah semestinya

[][] Cepat marah & cepat sejuk. - memang betoi tidak dinafikan.

[][] Suka bercakap & berdebat. - emmm tak suka sbb malas cakap banyak.

[][] Suka buat lawak & bergurau. - Ya betoi..hubby akan windu kalau tak dengar lawak ku sehari..ngeee

[][] Otaknya cerdas berangan-angan. - angan2 mat jenin

[][] Mudah berkawan & pandai berkawan. ...emmm no komen

[][] orang yang sangat tertib. - hahaha yolah tu...

[][] Pandai mempamerkan sikap. - kyra pun tak hipokrit..

[][] Mudah kecil hati. - hohoho memang sgt sensetif..

[][] Mudah kena selsema. - dulu ye tp skrg since amalkan scout emulson dh takde lagi.. 

[][] Suka berkemas. - kadang2 kalau dtg rajin.. kalau malas, xde nak kemas2

[][] Cepat rasa bosan. - betul3...

[][] Sikap terlalu memilih & cerewet. - sgt la betul...

[][] Kurang mempamerkan perasaan. - yea ker?? rasa cam selalu jer

[][] Lambat untuk sembuh apabila terluka hati. - ha.. nie betul.. kalau xcaya try la.. hahahha

[][] Suka pada barang yang berjenama. - yeke..nanti nk selak balik brg apa yg jenama yg ada kt kyra

[][] Mudah menjadi eksekutif. - ..yeke tp nape jd cikgu..huhuhu nak keje opis..

[][] Kedegilan yang tidak terkawal. - i admit..

[][] Sesiapa yang memuji, dianggap musuh. - takle lagi terangkat bontot

[][]Siapa yang menegur dianggap kawan.- taknak kawan dia
 
inilah serba sedikit tentang diri kyra..jadi sesiapa yg baru nak mengenali kyra..bacalah dulu yang ni...baru ngam habis...

5 Comments:

Blogger mrS sHaq said...

weii... kot yea pun tiru aku, jgn la ambik ayat aku gak.. wkakakaka...

June 8, 2010 at 2:52 AM  
Blogger KINA said...

ayat ko ke kecik..wakakaka

wah kira ko gangster,,,

June 8, 2010 at 8:30 PM  
Blogger syakira said...

kecik: wei aku amik skit je ayat ko..yang last2 tu sbb dh maleh...wakaka

kina : mau mati kaaaa...ni gengster hulu langat...ekeeke

June 9, 2010 at 2:08 AM  
Blogger mrS sHaq said...

kalu dlm exam ni mau ko dh kena tangkap ni... kekeke

June 9, 2010 at 2:33 AM  
Blogger KINA said...

ala takat hulu langat..aku ganster wilayah wei... wakakakaka

June 10, 2010 at 7:54 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home