MOmMy LiFe

Orang yang bahagia itu akan selalu menyediakan waktu untuk membaca kerana membaca itu sumber hikmah, menyediakan waktu tertawa kerana tertawa itu muziknya jiwa, menyediakan waktu untuk berfikir kerana berfikir itu pokok kemajuan, menyediakan waktu untuk beramal kerana beramal itu pangkal kejayaan, menyediakan waktu untuk bersenda kerana bersenda itu akan membuat muda selalu dan menyediakan waktu beribadat kerana beribadat itu adalah ibu dari segala ketenangan jiwa.

Wednesday, June 16, 2010

Celebrating My Besday

hehehe kali ni kyra nak cite pasal besday kyra yg kyra sambut pada 14 jun. actually besday kyra 15 jun tapi memandang hubby bz ngn sukan petronas , mak kyra pun nk datang on that day, jd hubby decide nak celebrate besday kyra on 14 jun. kyra ingat hubby nak bawak makan2 kt tempat biasa je, yelah ingatkan no more surprise sbb hadiahkan hubby dh bagi awal..ada entry yg kyra cite pasal hadiah besday. kebetulan hari tu kyra pose sunat sempena 1 Rejab so kena sangatla..

Jadi kat sinilah hubby bawak kyra celebrate besday.
~
~

so kira surprise jugakkan.

Jom layan gambar kyra makan..











antara menu yg kyra makan..byk lagi tapi tak sempat snap sbb lapar sgt..yelah pose kan..
~



burp!! saya sudah kenyang...

ada lagi surprise tadaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!


5 Comments:

Blogger Rizziela said...

Bestnya....untung kyra

June 16, 2010 at 5:39 PM  
Blogger jaja said...

wahhh syoknyer sambut besday....siap bg munge lagik...huhuuu

June 16, 2010 at 5:57 PM  
Blogger KINA said...

sgt sonok yer

June 16, 2010 at 7:30 PM  
Blogger suzi said...

wah dpt munge..bestnye...

June 20, 2010 at 6:31 PM  
Blogger syakira said...

hohoho sangat best...wei ni second time aku dpt bunge tau..somi aku tak romantik jarang nak bg bunge...huhuhu

June 21, 2010 at 6:11 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home