MOmMy LiFe

Orang yang bahagia itu akan selalu menyediakan waktu untuk membaca kerana membaca itu sumber hikmah, menyediakan waktu tertawa kerana tertawa itu muziknya jiwa, menyediakan waktu untuk berfikir kerana berfikir itu pokok kemajuan, menyediakan waktu untuk beramal kerana beramal itu pangkal kejayaan, menyediakan waktu untuk bersenda kerana bersenda itu akan membuat muda selalu dan menyediakan waktu beribadat kerana beribadat itu adalah ibu dari segala ketenangan jiwa.

Tuesday, July 6, 2010

Manukan n Sapi Island

Hehe agak lama aku tak berblog. Nak kata bz tak juga...tp hari2 aku bukak blog cuma malas nak log in je..
Kali nak cite pasal kyra ke sabah pada 25hb Jun 2010. Pegi sana pun saje nk jalan2 lepas tension yg ada. Memang best kt sana, tp bab makan agak mahal jugak. Walaupun kaya ngan seafood tp harga tetap mahal..
So taknak story banyak..layan jelah gambar.
ni masa tunggu kt airport LCCT



masa ni dah sampai KK, lepas check terus round2 pusing town..time tu hujan giler..ingatkan nak p One Borneo tp jalan jam sbb hujan.

 

ni kat jeti nak bergerak p pulau..



snorkeling memang best..



cukupla gmbr ni jelah, malas dh nk upload..
jumpa next episode

2 Comments:

Blogger Rizziela said...

Bestnya dapat berholiday

July 6, 2010 at 12:17 AM  
Blogger syakira said...

aik aku pun dah jd cam kina..komen hilang ni..

July 6, 2010 at 6:11 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home